Në çdo projekt, Siguria,
Cilësia dhe Përsosmëria janë thelbësore për vlerat tona.

Looking for a quality partner for your next project?
Kërko ofertë
Vinç teleskopik

Ne kryejmë punën e rëndë për ju

Realizimi i projekteve të mëdha dhe komplekse kërkon respektimin e standardeve dhe cilësisë më të lartë.
Në Etual Construction, ne jemi krenar me realizimin e projekteve më të vështira dhe teknike në lokacionet më sfiduese. Ppërdorim përvojën dhe aftësitë tona për të zhvilluar zgjidhje inxhinierike inovativatore.

"Strukturat jetëgjatë janë të ngirtura mbi themele të forta."

Shërbimet tona
worker

Siguri

round medal

Cilësi

handgesture19

Përsosmëri

Projektet e fundit

Partneri juaj në Ndërtim dhe Transport

No matter what your next job involves ETUAL has the solution for your workplace need. Browse through some of our featured services to get an idea of all the great cutting-edge equipment we have: Vinç Teleskopik, Ngarkues / Gërmues me goma, Ngarkues i vogël (Bobcat), Ekskavator, Ngarkues për çdo terren dhe Vinç teleskopik.

all terrain crane etual construction

Vinç Teleskopik

backhoes loader etual

Ngarkues / Gërmues me goma

skid steers etual

Ngarkues i vogël (Bobcat)

excavators etual

Ekskavator

excavators etual

Ngarkues për çdo terren

Vinç teleskopik etual

Vinç teleskopik

Partnerët tanë

Projektet
TAP ETUAL
SPIECAPAG ETUAL
STATKRAFT ETUAL
SAIPEM ETUAL
JAN DE NUL ETUAL
LIMAK ETUAL
EMS APO ETUAL
GALA ETUAL
NAUTILUS ETUAL